Спортно оборудване и съоръжения

Тенис стойки и мрежи

Висококачествени и съобразени със стандартите за безопасност. Стойки изработени с вграден винтов механизъм и мрежи от полиетилен или полиестер с UV защита, гарантирайки издръжливост на външни влияния.

Описание на продукта

Тенис стойките и мрежите са основни елементи от оборудването, използвани в тениса. Те са съществени за играта, като осигуряват зоната за игра и разделят игрището на две части. Предлаганите от нас стойки или така наречените още опъвателни колове са изработени от алуминиев профил и разполагат с вграден винтов механизъм, който позволява бързо и равномерно опъване на мрежата. Тези колове също така отговарят на изискванията за безопасност, съобразно стандарта EN 1510:2006.

В Униспорт предлагаме и тенис мрежи, изработени от полиетилен или полиестер с UV защита, което им осигурява издръжливост и устойчивост срещу външни влияния. Стандартните размери на тенис мрежите е 12,80 х 1,07 м, с дебелина на въжето от 4 мм.

Предимства на тенис стойки и мрежи

Изработени от висококачествени материали, тези стойки и мрежи са изключително издръжливи и устойчиви на износване, което гарантира дълготрайна употреба.

Проектирани за бързо и лесно сглобяване и разглобяване, осигурявайки удобство и ефективност при подготовката на игровото поле.

Не изискват специфично обслужване или грижи, което спестява време и усилия на собствениците и обслужващия персонал. Тяхната простота и надеждност правят управлението на даденото съоръжение безпроблемно и без необходимост от честа поддръжка.