Спортно оборудване и съоръжения

Волейболни стълбове и мрежи

Волейболни стълбове и мрежи предлагат нужната стабилност и функционалност, осигурявайки идеалната игрова среда за всяко състезание или тренировка.

Описание на продукта

Волейболните стълбове и мрежи са незаменими компоненти от оборудването за игра на волейбол. Опъвателните стълбове са изработени от усилен овален алуминиев профил, като те са основата за правилното поставяне на мрежата. Техните механизми за опъване и регулиране на височината на мрежата, гарантират стабилност и точност при играта. Към стълбовете се предлагат и алуминиеви гилзи, с помощта на които се вграждат в основата, осигурявайки допълнителна здравина и сигурност.

В “Уни 47” ООД предлагаме и метални стълбове, които играят важна роля в цялостното завършване на една волейболна площадка. Тези стълбове са изработени от метал, който гарантира тяхната издръжливост и устойчивост на всякакви атмосферни условия. Ушичките, прикрепени към стълбовете, предоставят удобство при монтажа на мрежата, като осигуряват стабилно закрепване.

За допълнителна защита на волейболните играчи предлагаме протектори, изработени от формован разпенен полиуретан, с външна облицовка от изкуствена кожа или UV защитен винилен бризент. Мрежитете за волейбол са изработени от полиестер или полиетилен и отговарят на изискванията за безопасност EN 1271. Всички тези елементи не само осигуряват правилното функциониране на играта, но и гарантират безопасността на играчите.

Предимства на ВОЛЕЙБОЛНИТЕ СТЪЛБОВЕ И МРЕЖИ

Някои модели на волейболните стълбове се монтират и демонтират бързо и лесно, което улеснява организацията на играта и спестява време.

Повечето модели на волейболните стълбове позволяват регулиране на височината им, което позволява на играчите да се настроят според нуждите на играта или съгласно възрастовите групи.

Волейболните мрежи са изработени от здрави материали като полиестер или найлон, което ги прави устойчиви на износване.