Настилки за обществено ползване

Хомогенни винилови настилки

Висококачествени подови и стенни покрития, отличаващи се с изключителна износоустойчивост, степен на противоплъзгане и притежават висок клас негоримост.

Хомогенни винилови настилки

Описание на продукта

Хомогенните винилови настилки са съвременни, висококачествени подови и стенни покрития, които се отличават с изключителна износоустойчивост. Произвеждат се на рула или плочи и са направени основно от поливинилхлорид (PVC), което им придава устойчивост и дълготрайност. Освен PVC в състава се добавят различни материали, като полиуретан, пластификатори, оцветители и креда, които допринасят за подобряване на техническите характеристики на продукта.

Важен фактор за качеството на хомогенните винилови настилки е съдържанието на PVC. Чрез увеличаване на тази съставка се постига по-голяма износоустойчивост на материала, което ги прави подходящи за интензивни зони и помещения с висока степен на натоварване. Изключителна степен на противоплъзгане и притежават висок клас негоримост.

Хомогенни винилови настилки

Предимства на хомогенните винилови настилки

Хомогенни винилови настилки

Техният финишен полиуретанов слой дава тази допълнителна здравина и издръжливост за много дълъг период от време. Изключително устойчиви на износване, замърсявания, въздействие от светлина и агресивни химически препарати.

Едно от ключовите предимства на хомогенните винилови настилки е лесната им поддръжка. Почистват се много лесно с обикновени почистващи средства и не изискват допълнителни специални грижи.

Идеално решение за среди, където хигиената и безопасността са от решаващо значение. Те са антибактериални и антистатични, което ги прави подходящи за защита от разпространението на бактерии и инфекции, както и избягване на статично електричество, което може да повреди електроника.

Отличават се с широки цветови гами и текстури. Това ги прави подходящи за всяко интериорно решение, като осигурява възможност за персонализация и съчетаване с естетическите изисквания на дадено пространство.

УЧИЛИЩА

Отличен избор за училища, трансформирайки ги във функционални и сигурни пространства за учениците, създавайки подходящи условия за образователния процес.

БОЛНИЦИ

В медицинските заведения, където хигиената и борбата с инфекциите са от съществено значение, хомогенните винилови настилки се превръщат в неизменен съюзник. Осигурявайки чиста и безопасна среда, особено в чувствителни зони, където рисковете от зарази са повишени.

МАГАЗИНИ

В ритейл сектора, където визуалния аспект и удобството са от значение, тези настилки позволяват магазините да впечатлят своите клиенти, предоставяйки същевременно устойчиво и дългосрочно решение за своите обекти.

Подходящи за места за обществено ползване

Настилки за обществено ползване