Настилки за обществено ползване

Саморазливна циментова замазка

Иновативно решение за подови покрития с изключителна издръжливост и безупречна гладкост на повърхността, осигурявайки бърз и лесен начин за нивелиране на подовете преди полагането на финалното покритие.

Саморазливна циментова замазка

Описание на продукта

Саморазливната циментова замазка е иновативно решение за подови покрития, което осигурява изключителна издръжливост и гладка повърхност. Този продукт предлага бърз и лесен начин за нивелиране на подове преди полагане на финалното покритие. Със своята специално разработена формула, осигурява отлично сцепление с повърхността, което я прави идеална за различни приложения в жилищни, комерсиални и промишлени среди. Независимо дали става въпрос за ремонт на стари подове или за изграждане на нови, този продукт предлага бързо и ефективно решение.

Преди нанасянето на замазката от съществено значение е предварителната подготовка на подовата повърхност. Това обикновено включва почистване, отстраняване на прах, мазнини и други замърсявания. За постигане на по добра адхезия на замазката и за премахване на неравности и дефекти, основата може предварително да се шлифова.

Саморазливна циментова замазка

Предимства на саморазливната циментова замазка

Саморазливна циментова замазка

Специфичната формула на саморазливната циментова замазка позволява на материала да се самоизравнява и да образува равномерен слой без необходимост от допълнителни действия за нивелиране.

Тази вид замазка предлага добра издръжливост и устойчивост на тежки товари и трафик, което я прави подходяща за употреба в търговски и индустриални среди.

Притежава отлична адхезия към много видове подови повърхности, включително бетон, циментови основи, дърво и други, което я прави универсален избор за различни приложения.

Училища

Циментовата замазка е негорим материал, който не допринася за разпространението на огън. Това е особено важно за обекти като училища и детски градини, където безопасността на децата е от първостепенно значение.

Болници

Изключително издръжлив материал, който може да издържа на интензивно натоварване и голям човекопоток. Това го прави идеален избор за лечебни и здравни заведения.

Магазини

Някои видове циментови замазки могат да бъдат снабдени с антислип добавки, което намалява риска от подхлъзвания и падания, особено на места като големи търговски обекти.

Подходящи за места за обществено ползване

Настилки за обществено ползване