Настилки за обществено ползване

Саморазливни каучукови настилки

Идеалното решение за външни пространства като детски площадки и училищни дворове. Изработени от висококачествен каучуков гранулат, те осигуряват издръжливост, безопасност и удобство за безпроблемно забавление на децата.

Саморазливни каучукови настилки

Описание на продукта

Саморазливните каучукови настилки се изработват от висококачествен каучуков гранулат, който е смес от рециклиран каучук и синтетични добавки. Този материал осигурява устойчивост на износване, добра абсорбация на удари и гъвкавост.

Дебелината на каучуковите настилки обикновено варира между 20 и 80 см, в зависимост от конкретните изисквания за безопасност и удобство на пространството. Подходящата дебелина се определя от инсталираната система и типа настилка.

Настилките се монтират чрез метод на саморазливане, където каучуковата смес се налива върху подготвена повърхност, като се подравнява за да се получи равномерно покритие. В Униспорт разполагаме със специализирана техника и опитен персонал, който да осигури коректното и ефективно полагане.

Подходящи са за полагане на външни пространства като детски площадки, детски градини и училища. Те са устойчиви на влага, UV лъчи и екстремни метеорологични условия, като така осигуряват дълготрайност и надеждност на обекта. Тези характеристики гарантират, че съоръжението ще остане в отлично състояние и ще предоставя безопасно и удобно пространство за децата да се забавляват.

Саморазливни каучукови настилки

Предимства на саморазливните каучукови настилки

Саморазливни каучукови настилки

Каучуковите настилки се отличават с дълъг срок на експлоатация и способността си да издържат на интензивна употреба и абразия.

Настилките не се разширяват или свиват при сезонни промени на температурата, осигурявайки устойчивост и надеждност.

Този вид настилки предпазва от хлъзгане на мокри и наклонени повърхности, осигурявайки стабилност и предотвратявайки нежелани инциденти.

Разнообразие от цветове допринася за възможността на каучуковите настилки да се интегрират хармонично с екстериорния дизайн на всяко място.

Не съдържат канцерогенни елементи и са безопасни за здравето. Произвеждат се изцяло от рециклиран материал, което ги прави екологично устойчиви.

ДЕТСКИ ПЛОЩАДКИ

Саморазливните каучукови настилки играят ключова роля в създавенето на детски площадки като подобряват безопасността и комфорта на децата по време на игра.

УЧИЛИЩА

Тези настилки са широко разпространени в дворните пространства на училища и детски градини, поради техните лесни за експлоатация характеристики. Това ги прави практичен и безопасен избор за такъв тип обществени места за ползване.

Подходящи за места за обществено ползване

Настилки за обществено ползване