Спортни настилки

Саморазливни каучукови настилки

Богато разнообразие от налични цветове и текстури позволяващи на нашите клиенти да изберат настилка, която да отговаря на техните дизайнерски предпочитания.

Саморазливни каучукови спортни настилки

Описание на продукта

Саморазливните каучукови настилки представляват иновативно решение в областта на подовите покрития, обединявайки изключителна издръжливост и визуална естетика. Този тип настилки се произвежда от гумени гранули, които се смесват с полиуретаново или епоксидно свързващо вещество. Важно е да се отбележи, че размерът и дебелината на настилките могат да варират, в зависимост от използваните различни видове гранули, като SBR (стирол-бутадиен каучук) или EPDM (етилен-пропилен-диен мономер). Материали, които се отличават с изключителна издръжливост и устойчивост на влага. Във фирма „Уни 47“ ООД разполагаме със собствена пейвър машина, с която гарантираме за перфектното разпределение и полагане на материала.

Изключително лесни за почистване и поддръжка, с богато разнообразие от налични цветове и текстури позволяващи на нашите клиенти да изберат настилка, които да отговаря на техните дизайнерски предпочитания. Този продукт съчетават в себе си икономичност и дълготрайност, като не позволява да се деформира или напука при интензивна употреба.

Саморазливни каучукови спортни настилки

Предимства на саморазливните каучукови настилки

Саморазливни каучукови спортни настилки

Каучуковите настилки се отличават с дълъг срок на експлоатация и способността си да издържат на интензивна употреба и абразия.

Настилките не се разширяват или свиват при сезонни промени на температурата, осигурявайки устойчивост и надеждност.

Този вид настилки предпазва от хлъзгане на мокри и наклонени повърхности, осигурявайки стабилност и предотвратявайки нежелани инциденти.

Характеризират се с мека и еластична повърхност, която намалява напрежението в ставите и мускулите като осигурява комфорт на спортуващите.

Не съдържат канцерогенни елементи и са безопасни за здравето. Произвеждат се изцяло от рециклиран материал, което ги прави екологично устойчиви.

ЛЕКА АТЛЕТИКА

Един от най-добрите избори за настилка отнасяща се до спорт като лека атлетика, тъй като предоставят изключителна стабилност и комфорт на спортистите по време на тренировки и състезания.

БАСКЕТБОЛ

Баскетболът е игра, която се играе с изключителна интензивност. За да бъдете успешни на корта, изискването е настилката да бъде с антиплъзгаща се повърхност, която да осигури отлично сцепление на играчите.

ФИТНЕС

Каучуковите саморазливни настилки са предпочитани за фитнес ентусиастите трениращи на открито. Тяхната повърхност абсорбира ударите и по този начин предпазва ставите на спортуващите.

Подходящи за широк спектър от спортове