Продукти

Спортно оборудване и съоръжения

Спортно оборудване и съоръжения включват разнообразни продукти, предназначени за различни спортни активности и състезания. Отличаващи се с високи стандарти за издръжливост и безопасност.

Баскетболни конструкции

Баскетболните конструкции са съоръжения, които осигуряват необходимите условия за провеждане на баскетболни срещи, като предоставят стабилност и функционалност на игралното пространство.

Разгледай продукта

Волейболни стълбове и мрежи

Волейболни стълбове и мрежи предлагат нужната стабилност и функционалност, осигурявайки идеалната игрова среда за всяко състезание или тренировка.

Разгледай продукта

Футболни и хандбални врати и мрежи

Вратите и мрежите са неизменна част от спортните съоръжения за футбол и хандбал, отговарящи на високите стандарти за качество и безопасност.

Разгледай продукта

Тенис стойки и мрежи

Висококачествени и съобразени със стандартите за безопасност. Стойки изработени с вграден винтов механизъм и мрежи от полиетилен или полиестер с UV защита, гарантирайки издръжливост на външни влияния.

Разгледай продукта

Тенис маси

Тенис маси за вътрешно и външно ползване, които отговарят на европейските стандарти 14468-D и са стандартизирани от Международната тенис федерация (ITTF).

Разгледай продукта

Трибуни и седалки

Основен елемент на дадени спортни съоръжения, предназначени за зрителите, които идват да гледат спортни събития, като футболни мачове, баскетболни срещи, концерти и други развлекателни мероприятия.

Разгледай продукта

Електронни табла и таймери

Отличават с висока технологичност и издръжливост, предоставяйки точно измерване на времето и ясно визуализиране на информацията, което ги прави идеални за спортни събития.

Разгледай продукта

Огради и предпазни мрежи за игрища

Изключително устойчиви на външни влияния, предлагащи надеждна защита и безопасност на играчите и зрителите по време на спортни събития.

Разгледай продукта

Фитнес уреди на открито

Предоставят удобна възможност за тренировки на открито, като се насърчава здравословния начин на живот и социалната активност. Подходящи за всички възрасти и нива на физическа подготовка.

Разгледай продукта

УСЕТИ ДУХА НА ИГРАТА

Заяви безплатна консултация с нашите експерти по спортна инфраструктура

Заяви консултация

Следваща категория

Спортни настилки

Широк спектър от спортни настилки, изработени от различни материали, предлагащи оптимална повърхност за различни видове спорт. Отговарят на специфичните нужди и предпочитания на всеки един клиент.

Разгледай категорията

Спортни настилки