Спортни настилки

Зала за спортни танци в читалище „Елин Пелин 1896“

Основен ремонт на спортна зала за модерни танци в Народно читалище „Елин Пелин 1896“, община Елин Пелин.

Спортен ПВЦ винил Graboplast

положена
настилка, м2

200

дата на
завършване

2020

извършени дейности

Експертното становище на професионалния ни екип консултира ползвателите и те избраха спортен ПВЦ винил с дебелина 8 мм на унгарския производител Graboplast. Особеността на залата бе, че с годините бе поела влага и предизвикателството за нас беше изтеглянето й със специализиран влагоуловител. Подобен тип винилови ПВЦ настилки се монтират при влага в основата не по-голяма от 5-7%. В допълнение бяха монтирани спортни первази, а преди това се положи циментова саморазливна замазка.
 
Graboplast Extreme безопасна състезателна спортна настилка, която предпазва по-интензивно костната система на спортистите, като същевременно предлага стабилна основа за максимални спортни постижения. Тя е единствената в своята категория спортна винилова настилка, която отговаря на изискването за абсорбиране на удар (≥35%) от категория P2 на спортния стандарт, продукт с дебелина 8 мм.
 
В допълнение към ефективната защита на ставите, той се характеризира с оптимална адхезия и отличен отскок на топката. Притежава отлично покритие за състезателни спортове, което се подкрепя и от неговия естетически матов блясък и лесна поддръжка.
 
Този продукт може да се използва и за:

  • Мултифункционални спортни зали за състезания с топка;
  • Училищни физкултурни салони;
  • Спортни зали за аеробика, гимнастика, танци, йога;
  • Бойни спортове, фехтовка.

Следващ обект

СТАДИОН „СТЯУА“ БУКУРЕЩ

Реновиране на хибридна естествена трева и заравняване с лазерен грейдер на стадион "Стяуа" - Букурещ, Румъния.

Разгледай обекта

Четирискатно заравняване с лазерен грейдер