+359 877 901 476

   Проектиране и изграждане

   Изграждането на добър и качествен терен, който може да издържи на интензивни натоварвания, да дренира дъждовната вода ефективно и да предлага отлични характеристики за игра за дълъг период, изисква процес, който е планиран от самото начало и непрекъснато поддържан след това. Предлагаме експертни знания при проектирането и изграждането на футболните террени.

   Изграждане на поливни системи

   Уни 47 ООД е доставчик на цялостни напоителни системи за спортни терени. Ние се ангажираме да комбинираме най-новите технологични постижения с нашия опит, за да предоставим на спортните терени най-ефективните и икономически ефективни напоителни системи на разположение.

   Ние вярваме, че работим в тясно сътрудничество с нашите клиенти във всеки аспект на дизайна на терените. Ние ще работим като ваш съотборник, за да изработим план за Вашата напоителна система. Нашата цел е проста: да поставим точното количество вода, където почвата има нужда от нея.

   Поддръжка на терени

   В допълнение към изграждането на спортни терени, ние също предлагаме услуги за поддръжка на тревни площи. Независимо дали става въпрос за еднократно или непрекъснато обслужване или поддръжка на всеки три месеца – Ще се погрижим за поддръжката на вашия спортен терен.

   Ежеседмичните процедури включват, наред с другото, косене на тревата, възстановяване след игра, извършване на корекции и разчертаване. Всички други дейности по поддръжката, като аериране, подсяване, опесъчаване и др. се координират и изпълняват според изискванията.

   Цели на поддръжката

   • Идеални условия за игра
   • Плътен тревен чим
   • Идеален растеж на корена
   • Висока издръжливост
   • Бързо възстановяване
   • Изготвяне на поливни норми и графици за натоварване
   • Борба с болести,плевели и вредители по тревата

   Консултации

   За получаване на добър краен продукт е нужна добра експертна оценка. Ние сме готови да споделим нашия опит и полезни идеи за това какво трябва да направите, за да подобрите вида на вашия спортен терен и настилка. Нашият екип от специалисти е винаги готов за извършване на оглед, консултации, анализи, препоръки, както за нови така и за изградени терени.