+359 890 103 494; +359 878 353 955

   УНИСПОРТ е динамична компания, специализирана в изграждане и поддръжка на спортни съоръжения, спортни настилки и детски площадки. Спортните настилки са основен елемент от спортното съоръжение. Екипът ни залага на точното изпълнение и коректното отношение към своите партньори, като се уповаваме на своите специалисти с дългогодишен опит в сферата на проектиране и изграждане на детски и професионални настилки и съоръжения, изграждане на поливни системи, поддръжка на терени и консултации.

   Предлагаме широка гама продукти на водещите в света производители на подови настилки и спортни повърхности на открито и закрито. Благодарение на това, можем да задоволим изискванията на различните помещения с пълна гъвкавост. Предлаганите от нас настилки са подходящи за всякакъв вид спортове като: футбол, баскетбол, лека атлетика, волейбол, хандбал, тенис, фитнес, аеробика и други.

   Държим на качественото изпълнение и достъпната цена. Работим с доказани производители на материали за спортни настилки. Нашата амбиция e да създадем Вашите мечти, потребности и интереси, както при избора видът на настилката, така и при реализацията на проекта Ви.

   Готови сте да поръчате? Искате съвет или имате въпрос? Нашите представители са тук, за да ви помогнат.

   Свържете се с нас!