+359 890 103 494; +359 878 353 955

   Изпълнени обекти

   Училище , гр. Димитровград

   Реновация на дворни пространства в дворовете на училища , гр. Димитровград.
   „УНИСПОРТ“ реализира обновяване на настилки:

   • футболни игрища с изкуствена трева;
   • мултифункционални игрища за баскетбол, волейбол и бадминтон с EPDM / Каучукови настилки;
   • лекоатлетическа писта с трислойна акрилна настилка с подложна ролонна гума;
   • фитнес площадка на отркито с каучукови плочи;

   Училище , гр. Добрич

   Доставка и монтаж на изкуствена трева с височина на стръка 50 мм в СОУ „Св. Св.Кирил и Методий“ , гр. Добрич. Изкуствената трева е с посипка от кварцов пясък и гумени гранули. Монтажът се извърши със специлаизирана машина за посипки „Redexim“. Октомври 2018 г.

   Волейболното игрище е с трислойна акрилна настилка с лазерно разчертаване от УНИСПОРТ.

   Училище в гр. Алфатар

   Доставка и монтаж на трислойна акрилна настилка в салона на училище в гр. Алфатар

   Спортната база на ФК „Нефтохимик“

   Доставка и монтаж на Изкуствена трева висок клас с голяма гъстота на стръковете в спортната база на ФК „Нефтохимик“ гр. Бургас. Тревното покритие е посипано и разрошено с кварцов пясък и гумена гранула благодарение на специализираните ни машини на немския гигант „SMG“. Основата под изкуственото покритие е заравнена и профилирана със спортен лазарен грейдър.

   Детска градина в Меден Рудник, гр. Бургас

   В Бургас отвари врати първата по рода си еко детска градина. Тя ще носи името „Пинокио“ и в нея децата ще се възпитават в среда, изградена от естествени материали. ДГ „Пинокио“ е иновативното детско заведение, като настилките са изградени от фирма УНИСПОРТ .

   Детска градина в гр. Велико Търново

   Доставка и монтаж на ПВЦ/винилова настилка със специален дизайн „Пъзел“ в детска градина в гр. Велико Търново. Месец Септември 2018 г.

   Детски градини в гр. Казанлък

   Вътрешните пространствени решения на две детски градини в град Казанлък са с монтаж на ПВЦ/винилова настилка със задигане по стените (холкер). Основата предварително е подготвена от „Уни 47“ ООД , като е почистена и изшлайфана. Допълнително е направена и саморазливна циментова замазка за още по-добра гладкост и равнинност.

   Външните дворни пространства на детските площадки за игра са изградени със саморазливна каучукова настилка, направена от EPDM каучукови гранули със свързващ биндер. Игрищата за футбол са изградени от изкуствена трева посипана с кварцов пясък, а около малките футболни игрища има изградени и лекоатлетически писти от два коридора, отново направени от EPDM каучукова настилка.

   Площадка в гр. Мадан

   Изработка на каучукова настилка от EPDM гумени гранули с дебелина 4 см за детска площадка в центъра на град Мадан. Август 2018г.

   СУ „Христо Ботев“ гр. Нова Загора

   Саморазливна каучукова настилка с EPDM гумени гранули и полиуретанов биндер, монтирана със специализирана пейвър машина за спортни площадки в СУ „Христо Ботев“ гр. Нова Загора. Околното пространсство около спортните площадки е покрито с трислойна акрилна настилка .

   Училище в гр. Перник

   Доставка и монтаж на трислойна акрилна настилка с разчертаване за волейбол и бакетбол. Спортно оборудване: баскетболни кошове произведени от Униспорт.

   Изграждане на лекоатлетическа писта с пейвър машина.

   Игрище за минифутбол с изкуствена трева посипка от кварцов пясък и гумени гранули.

   ОУ „Иван Вазов“, гр. Поморие

   Цялостно изграждане на дворно пространство. Детска площадка изградена със саморазливна каучукова настилка с EPDM гранули и доставка и монтаж на съоръжения. Тенис корт изграден със специализирана акрилна система с подложна ролонна каучукова настилка и тенис оборудване изработено от УНИСПОРТ. Баскетболно игрище с EPDM каучукова настилка , положена с пейвър машина за перфектна равнинност и баскетболни кошове. Футболно игрище с изкуствена трева висок клас и невероятна гъстота на стръковете с пълнеж от гумени гранули и кварцов пясък, както и изработка на специализирани трибуни със седалки за зрители. Издржливостта на тартановите настилки изработени с EPDM каучукови гранули могат да издържат над 5 години без да се отронят или потъмнеят, когато са направени с висококачествени материали.

   Детска площадка, гр. Поморие

   Каучкова настилка от EPDM гранули и свързващ ароматен биндер. Настилката е изградена в детска площадка , гр. Поморие.

   ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“, гр. Силистра

   Каучукови настилки в двора на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ гр. Силистра. Благоустроени са прилежащите територии с нови настилки и растителност. Обновена е спортната инфраструктура в училището и то ще се превърне в модерна зона за няколко вида спорт – баскетбол, волейбол, лека атлетика, футбол и др.

   1-во СОУ „Св. Седмочисленици“ , гр. Търговище

   Тенис корт с трислойна акрилна система на високо ниво в двора на 1-во СОУ „Св. Седмочисленици“ , гр. Търговище. Септември 2018 г.